Nyitólap
Könyvtárunkról
Szolgáltatások
Katalógusok
Könyvajánló
Rendezvények, hírek
Archívum
Támogatóink

Irodalmi séta a Margitszigeten


A Margitsziget nemcsak a történelemről árulkodik több évszázados távlatban, hanem a kultúra, az irodalom emlékezetét is őrzi. Szegő János, a Magvető Könyvkiadó szerkesztője vezeti a Sétaműhely Nyulak és írók című programját, melynek május 29-i időpontját a Vasas Központi Könyvtár Alapítvány lefoglalta olvasói számára. A két és fél órás kényelmes, akadálymentes, vezetett séta érinti a Művészsétányt, Arany János tölgyeit, Krúdy és Molnár Ferenc szállodáját és kiderül, hol találkozhatott Nádas Péter Párhuzamos történetek című regényének hőse egy kóbor kutyával. Sőt azt is elárulja majd a sétavezető, hogy mi az a majomagy.
Találkozó: a Margit híd szigeti bejárónál, a 26-os busz megállójában 2019. május 29-én délután három óra előtt. Indulás pontban 15.00-kor
Rossz idő esetén más időpontra tolódik a séta.
Limitált számú látogató vehet részt a programon, ezért kérjük, hogy a konyvtar@vasasok.hu e-mail-címen vagy a 313 62 50-es telefonszámon mielőbb közölje részvételi szándékát. Ha pedig véletlenül közbejön valami, ami miatt nem tud részt venni az eseményen, kérjük, jelezze ezt idejében, hogy a várólistások előbbre léphessenek.

A csoportos séta árát – mely egyéni jelentkezés esetén drága mulatságnak számít – a könyvtár fedezi. Ugyanakkor kéri, hogy aki teheti, 500 forinttal járuljon hozzá a különleges program megvalósításához.


VASAS KÖZPONTI KÖNYVTÁR ALAPÍTVÁNY
1086 Budapest, Magdolna u. 5-7.
Telefon: (+36) 1 313-6250 | E-mail: konyvtar@vasasok.hu
Nyitva tartás: hétfő, szerda 12.00-17.00 óráig, kedd: 08.00-18.00 óráig, csütörtök: 08.00-18.00 óráig.
 
 
Szirén Online Katalógus www.emagyarorszag.hu
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2010. Vasas Központi Könyvtár Alapítvány. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu
 
Vasas Központi Könyvtár Alapítvány