Nyitólap
Könyvtárunkról
Szolgáltatások
Katalógusok
Könyvajánló
Rendezvények, hírek
Archívum
Támogatóink
Üdvözöljük könyvtárunkban!
VASAS Központi
Könyvtár Alapítvány
Cím: 1086 Budapest, Magdolna u. 5-7.

Telefon: (+36) 1 313-6250

E-mail: konyvtar@vasasok.hu
Térkép
Google Térkép

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuális hírek

ERDŐS VIRÁG
József Attila-díjas költő, próza- és drámaíró mesél magáról és szaval verseiből, például a Hazudós címűből május 10-én 17 órai kezdettel a könyvtár szervezte esten. További részletekért kattintson.l>>ide<< !

KEDVEZMÉNYES KÖNYVVÁSÁR
A könyvtár duplum példányaiból akár ötven-száz forintos áron is vásárolhat 2018. április 25-én és 26-án reggel nyolctól este hatig.
További részletek a Rendezvények menüpontban.

SZJA 1% - köszönjük, reméljük
Személyi jövedelemadójuk 1%-áról május 31-éig rendelkezhetnek. Azok is élhetnek ezzel a joggal, akiknek a NAV már elkészítette az adóbevallását. Nekik külön kell kitölteniük és postára adniuk a nyilatkozatukat. Segítünk ebben, amennyiben Ön úgy dönt, hogy elégedett a könyvtár munkájával, és támogatja úgy, hogy az egy fillérjébe sem kerül. Tavaly hozzávetőleg 35 könyvet tudott vásárolni az alapítvány abból a pénzből, amely az Önök 1%-ából gyűlt össze. Lehet, hogy köztük vannak a kedvenc kötetei? Ezúton is köszönjük támogatásukat, és reméljük, idén is méltónak tartja az intézményt, hogy javára rendelkezzen az adó 1%-áról.A Vasas Központi Könyvtár adószáma: 18166552-1- 4
BIBLIOTERÁPIA
A lelket ápoló, kommunikációs és problémamegoldó képességet fokozó biblioterápiás beszélgetések január 17-én folytatódnak, minden páratlan hét szerdáján délután négy órakor kezdődnek. A részvétel ingyenes, új résztvevők is jelentkezhetnek. Kérjük, a foglalkozás napján déli 12 óráig jelezzék megjelenési szándékukat.  További részetek a rendezvények menüpontban olvashatók.


Legyen Ön is Könyvtárunk olvasója!
Nyitva tartás: hétfő
kedd
szerda
csütörtök
12.00-17.00
08.00-18.00
12.00-17.00
08.00-18.00
 
 
Szirén Online Katalógus www.emagyarorszag.hu
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2010. Vasas Központi Könyvtár Alapítvány. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu
 
Vasas Központi Könyvtár Alapítvány